Tisková zpráva STYL II 2013

Poté, kdy bylo ze strany naší společnosti iniciováno opětovné zařazení  položek textilie, doplňky a výrobní přípravy do oborové nomenklatury veletrhu STYL, podařilo se nyní, zhruba po 2 letech, zajistit na veletrhu větší počet vystavovatelů. Tato skutečnost se pak stala předpokladem i k obnovení naší aktivní vystavovatelské účasti na výše zmiňované akci.

Pro právě probíhající ročník byla připravena řada novinek, kdy jejich základ tvoří nové kolekce úpletů pro sezónu 2014/2015 a v případě plavkového sortimentu pak kolekce pro léto 2015. Veškerý nabízený sortiment je představován v české resp. středoevropské premiéře a některé položky z nabídky byly vzorovány speciálně pro tyto trhy.

Naprostou novinkou je premiérová prezentace rok odzkušovaného výrobku, v jehož vývoji byly zúročeny mimořádné vlastnosti ploché kaučukové pásky dodávané producentům např. plavek  a prádla coby jedna z výrobních příprav.

Výrobek s názvem JUSTSWIM má charakter kondiční pomůcky a jeho cílem je umožnit jak pohodlné plavání, tak i kondičně - relaxační cvičení v bazénech a na ostatních malých vodních plochách.